Rólunk

Székely Judit  fotóművész vagyok. Középiskolás korom óta foglalkozom a fotózással.  A MOME fotóművész szakán szereztem diplomát 1998-ban.Tanultam riportfotót, alkalmazott fotót, absztrakciót, és átjárást más művészeti ágakba. Készítettem riportfotót az MTI nek a régi Római partról, és a Történeti múzeum fotósaként az ősemberek hagyatékát leltároztam. Fotóztam embereket, és tájakat, tárgyakat, és városokat, és még mindig nem tudom eldönteni melyiket szeretem a legjobban.

Vida Györggyel 2002 óta dolgozom együtt, akinek nagy érzéke van a zsáner fotókhoz, és a riporthoz egyaránt. Sok év gyakorlata alatt tökéletes összhangot sikerült kialakítanunk a munkában. Ezen a weboldalon kettőnk fotói láthatóak.

Az esküvői fotózást mindig ketten csináljuk. Két gép többet lát …: ) Egyszerre több mindenre tudunk koncentrálni, nem zavarjuk a szertartást (nincs szaladgálás), és folyamatosan jelen tudunk lenni. Kiegészítjük egymást, a célunk khogy olyan képek szülessenek, amit boldogan nézeget mindenki 20 év múlva is.

 

 

FŐBB ÁLLOMÁSHELYEK:

Képző és Iparművészeti  Szakközép Iskola /Fotó szak

Magyar Történeti Múzeum /Ős – és Népvándorláskori osztály/ fotós

Magyar Iparművészeti Főiskola /Vizuális kommunikáció /Fotóművész

Magyar Iparművészeti Főiskola /Tanárszak/

Szegedi József Attila Tudományegyetem /Kommunikáció

Arthur Művészeti Stúdió /Művészeti vezető/

Sanoma Budapest Zrt./ Családi Lap képszerkesztő

Sanoma Budapest Zrt./Nők Lapja Egészség képszerkesztő

Sanoma Budapest Zrt./ Nők Lapja Évszakok Fotós

Sanoma Budapest Zrt./ Wellness  képszerkesztő / Fotós

 

 

Cégadatok: Mélyvíz stúdió Bt.

Budakeszi, Széchenyi u. 130/a

Adószám: 20175650-2-13